Siirry suoraan sisältöön

Sinimustat bileet 6.2.

Oletko kaivannut elämääsi menoa yön tummissa väreissä? Nyt lykästi! On aika vetää jalkaan siniset ja mustat haalarit ja suunnata kohti Teekkaritaloa! Blanko, OTiT & SIK järjestävät perinteiset sinimustat bileet Teekkaritalolla maanantaina 6.2. klo 18-04.

Kaikki järjestäjäkiltojen jäsenet ovat tervetulleita nauttimaan tanssilattiasta, saunasta, paljusta ja toistemme seurasta! Kenties haluat myös kokeilla onneasi drinking wheel of fortunen parissa? Tähän on nyt oiva tilaisuus, sillä OTiT tarjoilee sinimustalle kansalle juotavaa tapahtuman ajan. Muistakaa kuitenkin, että bileet ovat OPMx2.

TL;DR

Mitä: Sinimustat bileet
Missä: Teekkaritalo, Kalervontie 7
Milloin: Maanantai 6.2. klo 18-04
Mitä maksaa: Ei mitään! (OPMx2)

Tapahtumaterveisin,
Tapahtumavastaava