Siirry suoraan sisältöön

Yritysyhteistyö

Oulun yliopiston tietojenkäsittelijöiden kilta Blanko ry solmii yhteistyökumppanisopimuksia kiinnostuneiden yritysten kanssa. Tietojenkäsittelytieteiden opiskelun aloittaa Oulun yliopistossa vuosittain noin 190 opiskelijaa, kun yhteen lasketaan kandi- ja maisterivaiheissa aloittavat. Yhteistyökumppanimme saavat näkyvyyttä uusien opiskelijoiden haalareissa, nettisivuilla, kiltahuoneella, tapahtumissa sekä kiltalehti Blankissa. 

Yhteistyökumppanuudella pyrimme edistämään opiskelijoiden tuntemusta alan työllistymismahdollisuuksia kohtaan, sekä varmistamaan toimintamme jatkuvuuden. Isona kiltana Blankolla on pitkät perinteet tapahtumien ja harrastetoiminnan järjestämisessä, jonka mahdollistamisessa yhteistyökumppanit ovat oleellisessa osassa. 

Blankon hallitus haluaa edistää yritysyhteistyökumppaneiden näkyvyyttä jäsenillemme ja tätä varten olemme luoneet yhteistyökumppanisopimuspaketteja, joiden avulla yritykset saavat näkyvyyttä ja jäsenemme mahdollisuuksia tutustua opiskelemansa alan työllistymismahdollisuuksiin. 

Luomme yhteistyökumppanisopimukset aina vuodeksi kerrallaan, ja uusia sopimuksia aletaan luomaan huhtikuussa. Ympäri vuoden solmimme myös tiedotussopimuksia ja pienempiä tiedotuspakettejamme. 

Lisää tietoa yhteistyökumppanisopimuksistamme saa hallituksen suhdevastaavalta sähköpostiosoitteesta

Tämän hetkiset yhteistyökumppanimme löydät sivujemme alalaidasta!