Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyökumppani-ilta!

Lukuvuoden toinen yhteistyökumppani-ilta järjestetään 28.2. Alppimajalla. Yhteistyökumppaneistamme mukana eventissä ovat CDK, Bitfactor, Codemate, Solita, Synopsys ja Nokia. Yhteistyökumppani-illassa pääsee tutustumaan yrityksiin, kuulemaan työmahdollisuuksista, kuten kesätöistä ja ennen kaikkea verkostoitumaan yritysten edustajien kanssa!

Yritysesittelyiden jälkeen tarjolla on verkostoitumista, saunomista sekä vapaata yhdessäoloa. Blanko tarjoaa pitsaa kaikille osallistujille! Tilaisuus on OPMx2, joskin paikalla on jonkin verran virvokkeita. Aloitamme klo 17.00. Olethan ajoissa paikalla.

Tapahtumaan voivat osallistua Blanko ry:n jäsenet. Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Mikäli kuitenkin olet estynyt tulemasta, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse .

Ilmoittautuminen avautuu perjantaina 15.02. klo 13:37 osoitteessa https://goo.gl/forms/VNfZa68Yx2NXR8RD3

tl;dr

Mitä: Yhteistyökumppani-ilta!
Missä: Alppimaja, Tirolintie 7, 90530 Oulu
Milloin: 28.02. 17:00 ->
Mitä maksaa: ei mitään!
Miten mukaan: ilmoittaudu 15.02. klo 13:37https://goo.gl/forms/VNfZa68Yx2NXR8RD3