Siirry suoraan sisältöön

Kiltatuotteet

Blanko tarjoaa jäsenistölleen mitä hienoimpia kiltatuotteita huokeaan hintaan. Kiltahuonepäivystyksen aikaan kiltahuoneella on ostettavissa muun muassa seuraavia tuotteita:

  • Haalarimerkit: 2,5€ (jäsenille) 3€ (muut)
  • Blankon kiltanauha (60cm): 2€
  • Edellisvuosien ylijäämähaalarit: 25€
  • Blankon uusi laulukirja APInen 2.0 (vuosimallia 2023): 8€
  • Voit ostaa ja katsella Blankon haalarimerkkitarjontaa myös verkossa, lisätietoa täällä: Haalarimerkit

Muut Blankon kiltatuotteet (vaatteet, mukit, tarrat) löytyvät täältä: Blankosoppi

Uusia haalareita tilataan aina syyskuun alkupuolella, ja tilauksesta informoidaan erikseen uusia opiskelijoita. Sovitushaalarit ovat tällöin muutaman päivän kiltahuoneella, jotta kaikille löytyy sopiva koko. Blankon haalareita koristavat yhteistyökumppaniemme mainokset.

Blankon kiltanauha on kaikille blankolaisille tarkoitettu kunnianosoitus kiltaamme kohtaan, jota käytetään esimerkiksi vuosijuhlilla. Blankon nauhan värit ovat pinkki, valkoinen ja sininen. Nauhaa pidetään niin, että painavampi väri (sininen) on alaspäin. Ruusukkeessa painavampi väri on alaspäin, ja keskinauhassa vartalon keskipisteeseen päin. Mikäli käytetään useampaa (maksimissaan kolmea) nauhaa, niitä pidetään arvokkuusjärjestyksessä. Ylimpänä on siis esimerkiksi oman ylioppilaskunnan nauha (OYY), sitten kattokillan nauha (OLuT), ja alimpana ainejärjestön (Blanko) nauha. Halutessasi OLuT:in nauhaa voit ostaa sitä kiltakommuunilta ja OYY:n nauhaa OYY:n toimistolta.