Blankon tehtävänä on järjestää jäsenilleen sekä muille TOL:n opiskelijoille vapaa-ajan toimintaa ja virikkeitä. Toiminta on perinteisesti jaoteltu viralliseen, epäviralliseen ja urheiluun. Kategorioiden raja on yhtä perinteisesti ollut hiukan sumea, mutta sehän ei taas ole menoa haitannut.

Mistä tietoa Blankon toiminnasta?

  • Tietenkin nämä Blankon WWW-sivut www.blanko.fi
  • Blanko facebookissa www.facebook.com/blankory
  • Blanko twitterissä ja instagramissa @blanko_ry
  • Blanko-wanhat sähköpostilista
  • Blankon ilmoitustaulu Geokadulla
  • Blankon Telegram -ryhmät

Blankon tiedotus

Blankon virallinen tiedotuskanava on Blanko-wanhat sähköpostilista. Yleensä nopeammin asioita voit tiedustella blanko.virallinen Telegram ryhmästä. Suuri osa tiedotuksesta löytyy myös muusta sosiaalisesta mediasta. Voit myös laittaa sähköpostia hallitukselle: hallitus@blanko.fi

Blankon postituslistat

Blankon sekä TOL:n tiedotteet lähetetään http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/blanko-wanhat postituslistalle. Listalle laitetaan myös tiedotteita työpaikosta ja Blankon tapahtumista, joten olehan kuulolla.

Fukseille tarkoitetut tiedotteet lähetetään erilliselle fuksi-listalle http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/blanko-fuksit. Listalle tulevat myös muut Blankon tiedotteet, joten se on ainoa Blankon postituslista, jolle fuksien tarvitsee liittyä. Fuksivuoden jälkeen osoitteet siirretään automaattisesti Wanhat-listalle.

Blankon urheilulistalle tulee tietoa kaikesta Blankolaisia koskevasta urheilutoiminnasta, mm. sähly- ja sulkapallovuoroista. Urheilulista löytyy osoitteesta:
http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/blanko.urheilu

Tivia

Blanko on Tieto- ja viestintatekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n jäsenyhdistys. Lisätietoja TIVIAsta löytyy osoitteesta http://tivia.fi.