Kiltahuoneen aukioloajat: ma-to klo 8 – 17 ja pe klo 8 – 15!

Kiltahuonepäivystys torstaisin klo 13 – 14!

Blankon kiltahuone löytyy pienen etsimisen jälkeen Geokadun (sininen käytävä) varrelta aukeavan oven takaa laskeutuvien portaiden alapäästä. Tätä ohjetta selventämään ovat Blankon lahjakkaat taiteilijat askarrelleet oveen kauniin logon, josta ei voi erehtyä.

Olet tervetullut kiltahuoneelle aukioloaikoina rentoutumaan, nauttimaan kupposen kuumaa, opiskelemaan, pelaamaan tai mitä ikinä mieleesi juolahtaakaan, kuitenkin (pliiiis!) asiallisesti ja siististi, jälkesi korjaten ja mitään rikkomatta. Kiltahuone on auki maanantaista torstaihin klo 8 – 17 ja perjantaina 8 – 15.

Jos haluat juoda kahvia tai teetä, muistathan tuoda oman mukisi, johon merkitset oman nimesi (jos sinulla sellainen on). Blanko ei tarjoa kertakäyttömukeja. Älä myöskään lainaa toisten mukeja ilman lupaa. Kahvinkeitto on sallittua, jopa suotavaa. Vettä voi ottaa keittiössä olevasta hanasta, mutta lyhyt veden lasku on suotavaa maksimaalisen puhtaan makunautinnon saavuttamiseksi.

Keittiön upeasta laajennusosasta löytyy myös mikro ja vedenkeitin. Kiltiksen jääkaappi on vapaassa käytössäsi; eväät pysyvät syömäkelpoisina ja juomat jäähtyvät mukavasti esimerkiksi tentin aikana (testattu: toimii.) Muistathan kuitenkin kerätä tyhjät pullosi ja asettaa ne pullomereen tai sen ollessa täysi johonkin muovipussiin, jonka fiksuna ihmisenä sijoitat pullomeren välittömään läheisyyteen. Väsymyksen iskiessä voit kääriytyä huopaan kuorsaamaan enemmän tai vähemmän äänekkäästi jollekin mukavista sohvista. Yöpyminen kiltahuoneella on kuitenkin kielletty.

Kiltiksellä voit vaikkapa lukea sähköposteja tai irkata, sillä siellä on pari ylimääräistä konetta. Koneilta on mahdollista tulostaa suoraan yliopiston tulostimiin. Ota kuitenkin huomioon, että Blankon tulostimella ei saa tulostaa omia papereita. Lisäksi kiltikseltä löytyvät poppivehkeet, Xbox, Xbox 360, PS1, PS2, Nintendo Wii, NES, pari tanssimattoa sekä erilaisia lautapelejä. Lehtiä ilmestyy luettavaksi satunnaisesti; säännöllisimmin kiltahuoneelta löytyy oma ihana kiltalehtemme Blankki.

Halutessasi pääset seuraamaan hallituksen jännittäviä kokouksia tai tutkimaan aiempien kokouksien pöytäkirjoja. Kiltahuoneella järjestetään myös erilaisia tapahtumia (peli-iltoja yms.) joista ilmoitellaan mm. tapahtumakalenterissa. Tapahtumat ovat järjestyssääntöjen mukaisesti massiivisia 30 hengen megabileitä. Kiltiksellä päivystää joku hallituksen jäsenistä joka torstai klo 13 – 14, jolloin voit käydä vaikkapa ostamassa haalarimerkkejä ja vanhoja Blanko-paitoja.

Muistathan, että kiltahuone on meidän kaikkien yhteinen ja jokaisen viihtyvyydestä tulee pitää huolta. Siksikin siis muista siivota aina jälkesi, tyhjentää roskakorit niiden täytyttyä yms. Roskikset löytyvät esimerkiksi Discuksen takaa sisäpihalta ja tyhjiä jätesäkkejä on keittiössä. Energian puuskan iskiessä saat vaikkapa pyyhkiä pölyjä tai imuroida (tai mitä ikinä mieleesi juolahtaa). Jos sinulle iskee tarve käydä ulkona tupakalla tai tekemässä jotakin muuta epämääräistä, älä kiilaa ovea auki koska se aiheuttaa turhia hälytyksiä vahtimestareille.

Tarkastathan myös kiltahuoneen viralliset säännöt.

Ehdotuksia ja palautetta otetaan vastaan!