Siirry suoraan sisältöön

Kevätexculla on vielä tilaa!

Perinteisellä kevätexculla on vielä paikkoja jäljellä, ilmoittaudu nopeasti mikäli haluat mukaan! Tässä alkuperäinen infopläjäys:

Tänäkin vuonna excumme määränpäänä on Tallinna. Matkaan lähdetään torstain ja perjantain välisenä yönä 5.4. noin klo 00:00.
Yritysvierailu kohdistuu tänä vuonna Reaktorille ja on noin 10:n aikaan. Vierailu on pakollinen osa reissua! Laiva Tallinnaan lähtee 16.30 ja on perillä 18.30. Yövymme L’Ermitage hotellissa (HUOM! Hotelli on noin puolen tunnin kävelymatkan päästä satamasta.) Lauantaina ohjelmassa on vapaamuotoista oleilua Tallinnassa. Paluulaiva lähtee sunnuntaina 13.30 ja takaisin Oulussa olemme joskus aamuyöstä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Excun hinta on tänä vuonna Blankon jäsenille 95 euroa ja muille 110 euroa. Hintaan sisältyy matkat sekä kaksi yötä aamiaisineen hotelli L’Ermitagessa.

Ilmoittautuminen exculle alkaa tiistaina 26.2. tutusti kello 13:37 osoitteessa https://goo.gl/forms/3p3QXeWHktuBwOYi2. Blankon jäsenet menevät ilmoittautumisessa edelle 5.3. asti. Ilmo sulkeutuu 10.3. päivällä klo 12. Exculle mukaan mahtuu 50 nopeinta ilmoittautunutta, joten ole nopea! Perinteisesti ilmoittautuminen on täyttynyt minuuteissa. Halutessasi mieti myös mahdollinen huonekaverisi valmiiksi, sitä kysytään ilmoittautumislomakkessa. Otathan huomioon, että ilmoittautuminen on sitova, eli jos joudut perumaan lähtösi, eikä paikkaasi saada täytettyä, peritään sinulta koko matkan hinta.

TL;DR:
Mitä: Blankon kevätexcu 5.4.-7.4.
Ilmoittautuminen: Blankolaisille 26.2. klo 13:37, muille 5.3. 13:37 osoitteessa https://goo.gl/forms/3p3QXeWHktuBwOYi2
Lähtö: pe 5.4. klo 00.00 vanhalta kyykkäkopilta
Paluu: ma 8.4. aamuyöllä
Mihin: Oulu-Helsinki-Tallinna-Helsinki-Oulu
Ketkä: 50 nopeinta
Hinta: 95 euroa Blankon jäsenille, muille 110 euroa
Varustus: Voimassa oleva passi tai kuvallinen henkilökortti. HUOM! Ajokortti tai opiskelijakortti ei riitä. Vaihtovaatteita, excufiilistä ja käteinen on suositeltavaa.
Vaatetus: Yritysvierailulla haalarit, muutoin vapaa. Viron puolella haalareita ei ole ollut tapana käyttää.