Siirry suoraan sisältöön

Yritysvierailukierros

Blankon yritysvierailukierros on aivan kulma takana! Perjantaina 12.4 kolmekymmentä nopeimmin ilmoittautunutta Blankolaista pääsee paikan päälle katsomaan yritysten kuhinaa ja konttorien pauketta, kuunnellen yritysesittelyitä ja kysellen mieltä askarruttavia kysymyksiä. Tarjolla voi mahdollisesti olla myös kahvia, pullaa tai jotain muuta naposteltavaa.

Ilmoittautuminen avautuu torstaina 4.4 osoitteessa: https://forms.gle/7R5Fy3cyVtezFPHQ7.  Tapahtumassa mukana ovat CGI, Valamis, Vaimo ja Solita. Tapahtuma alkaa klo 12.20 osoitteessa Elektroniikkatie 2 (CGI:n toimipiste). Olethan ajoissa paikalla. Tapahtumassa kuljemme yhdessä kumppanilta kumppanille aloittaen CGI:ltä. Teknologiakylästä järjestämme bussikuljetuksen keskustaan, jossa muiden firmojen toimistot ovat. Kierros päättyy Solitalle, jossa yritysesittelyiden jälkeen tarjolla on saunomis- ja verkostoitumismahdollisuus rennossa ilmapiirissä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi perua ilman hyvää syytä. Ilmoitathan esteestä mahdollisimman pian lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .

Liian pitkä, en lukenut:

Mitä: 12.4. yhteistyökumppanilta toiselle alkaen klo 12.20 – n. 17.40, jonka jälkeen mahdollisuus saunomiseen/verkostoitumiseen!
Ilmoittautuminen: Avautuu torstaina 4.4. klo 13.37 osoitteessa https://forms.gle/7R5Fy3cyVtezFPHQ7
Lähtö: klo 12.20 Elektroniikkatie 2
Mihin: CGI, Valamis, Vaimo ja Solita.
Ketkä: 30 nopeinta
Hinta: Ilmainen!