Siirry suoraan sisältöön

Käyttökokemussuunnittelu ohjelmistokehityksessä -työpaja

Blankon yhteistyökumppani Siili Solutions järjestää blankolaisille Siilin keskustatoimistolla design-työpajan. Työpajan kouluttajana on Siilillä UI/UX designerina toimiva Juha Heimovirta.

Suunnittelutyöpajassa tutustutaan käyttökokemussuunnitteluun kehitystyön alla olevan tuotteen ja sen käyttäjien kautta. Aiheeseen perehdytään mobiili-sovelluksen käyttökokemuksen näkökulmasta. Luvassa on siis opettavaista käytännön tekemistä huippukouluttajan ohjeistuksella ja tuella.

Työpaja soveltuu kaikille ohjelmistokehityksestä ja palveluiden suunnittelusta kiinnostuneille, mukaan tarvitset avointa mieltä ja halun kehittää taitojasi suunnittelun parissa.

Tarjolla on siis laadukasta ja hyödyllistä koulutusta ja vieläpä täysin ilmaiseksi! Siili tarjoilee tapahtumassa myös pientä purtavaa ja juotavaa.

Mukaan mahtuu 25 osallistujaa, ilmoittautuminen aukeaa 29.4.2019 klo 13:37 täällä: https://docs.google.com/a/blanko.fi/forms/d/1DDzJ6kJ0xvSBJQf4Uhw9L6_dlMZORSWZ3Ep_WYcYG-8/edit?usp=sharing Ole nopea, jotta mahdut mukaan!

Mitä? Käyttökokemussuunnittelu ohjelmistokehityksessä -työpaja by Siili
Missä? Siilin keskustatoimisto, Kasarmintie 1, 90100 Oulu, 3krs, käynti DNA ovesta.
Milloin? 10.5.2019 perjantaina klo 16:00-20:00
Mitä maksaa? Ei mitään!

Tietosuojaseloste on nähtävissä täällä: https://docs.google.com/document/d/1E4NGuPrbjK3a5nBNrO5sxDmmH5fFQHaRnikqwEvWSn8/edit?usp=sharing