Siirry suoraan sisältöön

Fuksisauna 10.9.

Syksy on täällä ja sen myötä on taas fuksisaunan aika. Tapahtuma on mitä parhain mahdollisuus fukseille ryhmäytyä toistensa kanssa, sekä tutustua vanhempiin tieteenharjoittajiin! Tapahtuma alkaa fukseille klo 17 virallisella osuudella, jossa esittäytyvät OYY, TEK, OLuT, FSO, Buutti sekä Blankon hallitus ja toimihenkilöt. Virallisen osuuden jälkeen klo 20.00 alkaa epävirallinen, vapaamielisempi saunonta ja illanvietto, jolloin myös wanhat saavat saapua paikalle. Ohjelmassa on fukseille ja vanhoille suunnattua leikkimielistä kisailua! Järjestämme illan aikana myös beer pong-turnauksen! Tule siis ihmeessä paikalle!

TL;DR
Mitä? Blankon fuksisauna 2019
Missä? Teekkaritalolla
Milloin? Tiistaina 10.9., fuksit klo 17, wanhat klo 20
Muuta? OPM + OPM

Tapahtuma on tarkoitettu Blankon jäsenille ja heidän aveceilleen.