Siirry suoraan sisältöön

Kroketti 3.10.

Blankon kroketti on jälleen ihan nurkan takana, joten on tullut aika ottaa kiltalaisista mittaa rennon kroketin mielessä. Voittajatiimit palkitaan, joten paikalle kannattaa tulla pelaamaan vaikka taidot ehkä hieman olisivatkin ruosteessa. Ja paikalle voi tulla vaikka ei pelaisikaan, sillä kroketti on oiva tilaisuus tutustua nuorempiin ja vanhempiin kiltalaisiin.

Kroketissa pelataan joukkueina pienimuotoisella radalla, joka pystytetään kiltahuoneen ”takapihalle”. Joukkue ja sen pelaajat tulee ilmoittaa päätuomarille kello 18:00 mennessä. Pelit aloitetaan kello 18:00 jälkeen. Turnauksen alkamisen jälkeen ei ole enää mahdollista ilmoittautua.

TL;DR:

Mitä: Blankon kroketti

Missä: Kiltahuone + kiltahuoneen ”takapiha”

Milloin: 3.10. kello 17:00

Muuta: OPM
Tapahtuma Facebookissa:https://www.facebook.com/events/496248687824372/