Siirry suoraan sisältöön

Toimijaksi Blankoon -ilta

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan Blankon toimintaan ensi vuonna? Oletko ainakin kiinnostunut kuulemaan asiasta lisää, jotta voit harkita asiaa? Tule tutustumaan Blankon hallitus- ja toimihenkilöpaikkoihin 5.11. klo 18 Synopsyksen saunatiloihin (Tutkijantie 4). Tiloihin pääset kun kävelet sisäpihalle josta löytyy kierreportaat toiseen kerrokseen.

Illan aikana esitellään Blankon hallitus- ja toimihenkilöpaikat. Paikalla on hallituksessa ja toimihenkilönä toimineita henkilöitä, joilta voit kysellä tarkemmin eri paikkojen toimenkuvista sekä muista Blankossa toimimiseen liittyvistä asioista. Jos olet kiinnostunut jostakin paikasta, voit myös ilmaista kiinnostuksesi illan aikana. Vaikka et olisikaan vielä kiinnostunut mistään paikasta, kannattaa tulla mukaan kuuntelemaan ja viettämään mukavaa iltaa! Illan aikana on myös mahdollista saunoa ja tilaisuudessa tarjotaan myös ruokaa (pitsaa!).

Hallitus- ja toimihenkilövalinnat suoritetaan Blankon syyskokouksessa, joka on 20.11. Tästä tulee infoa myöhemmin.

TLDR:

Mitä: Toimijaksi Blankoon-ilta
Missä: Synopsyksen saunatilat, Tutkijantie 4
Milloin: 5.11. klo 18 ->
Muuta: 2x OPM  
Fuksipisteitä!