Siirry suoraan sisältöön

Laskiaissauna 2020

~IN ENGLISH BELOW~

Laskiainen on täällä taas, ja mikä sen parempaa kuin laskiaismäen jälkeinen sauna! Suma, Syntaksis, Valenssi ja Blanko järjestää yhdessä laskiaissaunan 25.2. tiistaina, jossa pääset saunomaan ja paljuilemaan yhdessä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa!

Klo 18-21 yläkerran sauna on naisille ja alakerran on miehille. Tämän jälkeen vain alakerran sauna käytössä sekasaunana. Muistakaa myös kävästä saunassa ennen puoli kahta, kun alakerrankin sauna rupeaa itseään jäähdyttelemään.

Hox! Muista varata itsellesi mukaan myös käteistä, koska talolta löytyy myynnistä haalarimerkkejä ja pientä purtavaa!

Tapahtuma vain järjestäjäkiltojen jäsenille!

TL;DR
MITÄ: Laskiaissauna!
MISSÄ: Teekkaritalo
MILLOIN: 25.2. Klo 18 – >
MUKAAN: OPM x 2, haalarit ja käteistä

Jos myös koet tapahtuman aikana häirintää tai kiusaamista, niin voit ottaa yhteyttä Oyyn häirintäyhdyshenkilöihin sähköpostitse:
Kuin myös pyytää apua tapahtuman järjestäjiltä.

~IN ENGLISH~

Shrovetide is here again and better than a hot sauna after a long day sliding on the snow sleds! Student associations Suma, Syntaksis, Valenssi and Blanko are organizing a Shrovetide Sauna Party on 25th of february, where you can get your sauna partying on! So get your old friends and new friends with you, and tip your toes in the hot tub after a nice steamy sauna!

Please notice: Upstairs sauna will be open from 18-21 as a women’s sauna, and downstair sauna will be for men. After you can continue saunaing at the downstairs sauna. But remember to get your sauna on before 1.30 am, when the downstairs sauna will also be cooled down.

Also! Remember to bring some cash with you if you want to buy patches for overalls or some snacks.

The party is only for the members of the organizing student associations
TL;DR
WHAT: Shrovetide Sauna Party!
WHERE: at Teekkaritalo
WHEN: 25.2. From 6pm – >
WITH: BYOB and towels, overalls and cash

If you experience any harassment or bullying, you can contact to the Student Union’s contact people by emailing:
Or ask help from the organizing party.