Siirry suoraan sisältöön

Kevätexcu 2020

Kevätexcursio tulee taas!

Tänäkin vuonna päämääränämme on Tallinna. Matkaan lähdetään torstain ja perjantain välisenä yönä 2.4., ja palaamme takaisin Ouluun sunnuntai yönä 5.4. Exculle mukaan mahtuu 50 nopeinta ilmoittautunutta, joten ole nopea! Muista, että ilmoittautumisesi on sitova.

Helsingin päässä pääsemme vierailemaan yhteistyökumppaneidemme toimistolla. Yritysvierailu kohdistuu tänä vuonna Accenturelle ja Reaktorille. Vierailu on pakollinen mukava osa reissua! Yövymme tänä vuonna Hotelli Kentmannissa kahden hengen huoneissa(HUOM! Hotelli on noin puolen tunnin kävelymatkan päästä satamasta.) Lauantaina ohjelmassa on vapaamuotoista oleilua Tallinnassa ja sunnuntaina kello 13.30 paluulaivamme lähtee takaisin kohti Suomea. Oulun päässä olemme joskus aamuyöstä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Excun hinta on tänä vuonna Blankon jäsenille 110 euroa ja muille 125 euroa. Hintaan sisältyy matkat bussilla ja laivalla, sekä kaksi yötä aamiaisineen hotelli Kentmannissa.

Ilmoittautuminen exculle alkaa keskiviikkona 25.2. tutusti kello 13:37 osoitteessa https://forms.gle/4qWXZjYt8soMBuvp9 Blankon jäsenet menevät ilmoittautumisessa edelle 29.2. lauantaille asti. Ilmo sulkeutuu 2.3. päivällä klo 14. Muista tarkistaa Blankon jäsenyytesi ennen ilmoittautumista! Osoite jäsenyysinfoon: https://blanko.fi/kilta/jaseneksi/

HOX!

1.Halutessasi mieti myös mahdollinen huonekaverisi valmiiksi, sitä kysytään ilmoittautumislomakkessa.

2. Otathan huomioon, että ilmoittautuminen on sitova, eli jos joudut perumaan lähtösi, eikä paikkaasi saada täytettyä, peritään sinulta koko matkan hinta.

3. Muista tarkistaa passisi voimassaolo ennen matkalle lähtöä!

TL;DR:

Mitä: Blankon kevätexcu 2.4.-5.4.

Ilmoittautuminen: Blankolaisille 25.2. klo 13:37, muille 29.2. 13:37 osoitteessa https://forms.gle/4qWXZjYt8soMBuvp9

Lähtö: Todella myöhään torstaina 2.4.

Paluu: Todella myöhään sunnuntaina 5.4.

Mihin: Oulu-Helsinki-Tallinna-Helsinki-Oulu

Ketkä: 50 nopeinta

Hinta: 110 euroa Blankon jäsenille, muille 125 euroa

Varustus: Voimassa oleva passi tai kuvallinen henkilökortti. HUOM! Ajokortti tai opiskelijakortti ei riitä. Vaihtovaatteita, excufiilistä ja käteinen on suositeltavaa.

Vaatetus: Yritysvierailulla haalarit, muutoin vapaa. Viron puolella haalareita ei ole ollut tapana käyttää.