Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyökumppani-ilta 27.3.

Tule mukaan viettämään iltaa verkostoitumisen parissa! 27.3. Alppimajalla jytisee, kun Blanko kerää opiskelijat ja yritysten edustajat saman katon alle! Yhteistyökumppani-illassa pääset tutustumaan yrityksiin, kuulemaan työmahdollisuuksista (kesätöitä jee!!!?) ja ennen kaikkea verkostoitumaan yritysten edustajien kanssa. Aikaisempaa kokemusta, CV:tä, LinkedIn profiilia, erikoistaitoja tai kiristävää solmiota ei vaadita, vaan tapahtuma on matalan kynnyksen väylä verkostoitua yritysten edustajien kanssa.

Yhteistyökumppaneistamme mukana tapahtumassa ovat Bitfactor, Solita, Nokia, Siili, Cor Group ja CDK Global.

Tapahtuma alkaa klo 17:00. Olethan ajoissa paikalla, sillä virallisempi osuus yritysesittelyineen alkaa heti, jonka jälkeen on luvassa verkostoitumista sekä vapaata yhdessäoloa. Blanko tarjoaa pitsaa kaikille osallistujille! Tilaisuus on OPM, joskin paikalla on jonkin verran virvokkeita.

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Mikäli kuitenkin olet estynyt tulemasta, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse .

Ilmoittautuminen avautuu 26.2. klo 13:37 osoitteessa https://forms.gle/5Aam2ok3KGJEqpkA6

tl;dr
Mitä: Yhteistyökumppani-ilta
Missä: Alppimaja, Tirolintie 7, 90530 Oulu
Milloin: 27.3. klo 17:00 ->
Mitä maksaa: Ei mitään!
Miten mukaan: Ilmoittaudu 26.2. klo 13:37 https://forms.gle/5Aam2ok3KGJEqpkA6
Miksi: Koska töitä ja verkostoja ja pitsaa ja jee!