Siirry suoraan sisältöön

EtäWappu 2020

Tänä vuonna vietetään hiukan erilaista wappua, mutta ei anneta sen lannistaa! Blanko nimittäin järjestää perinteikkäät wapputapahtumat etänä ja niiden lisäksi pari uuttakin tapahtumaa Tässäpä siis aikataulu:

La 25.4 klo 18 alkaen: Etäwappusauna & Apinapatsaan lakitus @Discord

Ma-ke 27.-29.4: Peliturnaukset @Discord&Twitch

To 30.4 klo 12.67: Kurjenjuotto @Discord

To 30.4 klo 18 alkaen: Blankon Happodisko @Habbo

Tapahtumista tulee vielä tarkempaa tietoa sähköpostitse ja somekanavilla! Voit liittyä Discord-palvelimelle jo tästä linkistä https://discord.gg/MAVjKRt

Lopuksi muistuttaisin, että noudatetaan hallituksen antamia ohjeistuksia kokoontumisia koskien! Vaikka olisikin ihana mennä ulos tai tapaamaan kavereita, nyt ei kannata vaarantaa omaa ja kavereiden terveyttä. Järjestetään taas sitten bileitä entiseen malliin kun tilanne sen sallii! Ja tottakai pidetään hauskaa etänäkin.

Etäwappuisin terveisin,
Blankon hallitus

PS. OTY järjestää hurjan monta huikeaa tapahtumaa tänäkin wappuna, löydät tietoa niistä osoitteesta paraswappu.fi. Ja Rattoradio soi ensi sunnuntaista lähtien! Voit kuunnella Rattoradiota osoitteesta rattoradio.fi