Siirry suoraan sisältöön

Kroketti 8.10.

Blankon kroketti on jälleen ihan nurkan takana, joten on tullut aika ottaa kiltalaisista mittaa rennon kroketin mielessä. Voittajatiimit palkitaan, joten paikalle kannattaa tulla pelaamaan vaikka taidot ehkä hieman olisivatkin ruosteessa. Ja paikalle voi tulla vaikka ei pelaisikaan, sillä kroketti on oiva tilaisuus tutustua nuorempiin ja vanhempiin kiltalaisiin.

Kroketissa pelataan joukkueina pienimuotoisella radalla, joka pystytetään kiltahuoneen ”takapihalle”. Joukkue ja sen pelaajat tulee ilmoittaa päätuomarille kello 16:00 mennessä. Pelit aloitetaan kello 16.00 jälkeen. Turnauksen alkamisen jälkeen ei ole enää mahdollista ilmoittautua. Joukkueen suositeltu koko on 3-5 henkilöä (3 pelaa kerrallaan)

Ethän tule sairaana tapahtumaan!

TL;DR:
Mitä: Blankon kroketti
Missä: Kiltahuoneen ”takapiha”, K2 oven läheisyydessä
Milloin: 8.10. kello 16:00
Fuksipisteet: Kroketti 100p, Em. kilpailun voittaminen 100p
Muuta: OPM

Facebook-tapahtuma

Blanko’s traditional event Kroketti is back again! It’s time to see who’s the best of the best. So bring your team of 3-5 people with you and come play on thursday 8th of October. You can also just come cheer on your friends if you don’t feel like playing. Kroketti is a good event to also just get to know all your fellow students.

During the event we play croquet on a small course that is going to be located near our guild room in the yard. Register your team to our board members at 4pm at the latest. There’s also going to be some prizes for winners!

Please do not come to the event if you’re feeling sick!

TL;DR:
What: Blanko’s kroketti
Where: Guild room’s “backyard”, near door K2
When: 8.10. at 16.00
Other: BYOB

Event on Facebook