Siirry suoraan sisältöön

Blankon Extempore-suunnistus

~¤~ In English Below ~¤~

No heipparallaa Blanko pallerot!

On ollut vähän niin ja näin tapahtumien kanssa, että ensin niitä on tulossa ja sitten ne perutaan, ja sitten perutaanki peruminen. Tässäpä mennään samalla teemalla myös suunnistamaan! Kerää kaverisi kasaan ja lähde Extempore suunnistamaan Linnanmaa-Kaijonharju alueelle keskiviikkon 14.10.

Voit tiimisi kanssa keksiä extempore-teeman extemporena. Pisteitä saa suorituksista ja teeman eläytymisestä. Emme toivoisi aineellisten lahjuksien tarjoamista. Kaikissa tilanteissa suosittelemme turvallisemman tilan periaatteita (https://blanko.fi/kilta/blanko-ry-turvallisemman-tilan-periaatteet/) ja pidä omasta vastuustasi huolta.

Ilmoittautuminen hoidetaan turvallisemmin sähköisesti. Klo 15 suunnistuspäivänä sähköpostiinne tulee info-paketti tapahtuman kulusta. Yksi joukkueen jäsenistä ilmoittaa koko joukkueen suunnistukseen. Joukkueen suositeltu koko on 5-10 henkilöä. Suunnistus pidetään tuolloin 14.10. keskiviikkona 16-20. Ilmo menee kiinni suunnistuspäivänä klo 14.

Telegrammissa ja instassa ilmoitetaan missä palkintojenjako pidetään, näin teeman mukaisesti Extemporena. Pitäkää siis silmällä! Palkintoja luvassa voittajajoukkueille!

– Ethän tule sairaana tapahtumaan!
– Pyrithän pitämään turvavälit rastivahteihin ja muihin osallistujiin
– Huolehdithan käsihygieniasta. Jokaisella rastilla on tarjolla käsidesiä mutta voit tuoda myös omasi.

~MUKANA RASTEJA PITÄMÄSSÄ: Siili, Buutti, Vaimo ja TEK~

TL;DR:
MITÄ: Blankon Extempore-suunnistus
MISSÄ: Linnanmaa-Kaijonharju alueella
MILLOIN: 14.10 klo 16 alkaen
MITEN: ilmo @ https://forms.gle/1KBk2RX6YCwGuGhx7
MUUTA: OPM + Fuksipisteitä saa tapahtumasta 100p (ja voitto +100p)
FB: https://www.facebook.com/events/350748979374718/

~¤~ In English Here ~¤~

Well hello there my Blanko lovelies!

There have been a lot of changes this year with all the events. First there are events coming, then they get cancelled, and then they cancel the cancellation. Well here we go again with the same theme! So gather your buddy’s and get on to Blanko’s Extempore-Orientering on wednesday 14.10. 4 pm at Linnanmaa-Kaijonharju area!

 You can create a theme for your team that fits the overall orienteering theme ”Extempore”. The teams will get scores based on task performance at the orienteering spots, and the teams overall theme (including the possible performances performed by your team and bribes given to the orienteering spot keepers). Let’s avoid contamination and avoid sharing stuff. In every situation we recommend using healthy common sense and keeping up with your own responsibility!

Registration will be online and orienteering information will be shared through e-mail. There will be six (6) spots in the orienteering. You will get info to your e-mail at the day of the orienteering at 3 pm. One of the team members will register the whole team, and the team size should be approximately 5 to 10 people. Orienteering will be held on wednesday 14th October from 4 to 8 pm. Remember to have fun! Registration will close the same day at 2 pm.

The winner announcement spot will be notified at  Blankos Telegram and Instagram pages at the time of the orienteering. Make sure to be there because there will be prizes for the winners!

Please do not come to the event if you are feeling sick
Please try to keep a safe distance between you and the orienteering spot keepers
Please consider hand hygiene and use hand sanitizer
The spot keepers will consist of Blanko members and Blankos sponsoring companies

~ Thank you to; Siili, Buutti, Vaimo ja TEK~

TL;DR:
WHAT: Blankos Extempore-orienteering
WHERE: Linnanmaa-Kaijonharju area
WHEN: 14.10. At 4pm
(W)HOW: registration @ https://forms.gle/1KBk2RX6YCwGuGhx7
OTHER: BYOBFB: https://www.facebook.com/events/350748979374718/