Siirry suoraan sisältöön

Toimijaksi Blankoon -ilta 10.11.

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan Blankon toimintaan ensi vuonna? Oletko ainakin kiinnostunut kuulemaan asiasta lisää, jotta voit harkita asiaa? Tule tutustumaan Blankon hallitus- ja toimihenkilöpaikkoihin tiistaina 10.11. Klo 18. Tapahtuma pidetään etänä Blankon Discord-kanavalla. Kanavalle voit liittyä tästä linkistä https://discord.gg/MAVjKRt.

Illan aikana Blankon hallitus- ja toimihenkilöpaikat esitellään. Paikalla on hallituksessa ja toimihenkilöinä toimineita henkilöitä, joilta voit kysellä tarkemmin eri paikkojen toimenkuvista sekä muista Blankossa toimimiseen liittyvistä asioista. Jos olet kiinnostunut jostakin paikasta, voit myös ilmaista kiinnostuksesi illan aikana. Vaikka et olisikaan vielä kiinnostunut mistään paikasta, kannattaa tulla mukaan kuuntelemaan

Hallitus- ja toimihenkilövalinnat suoritetaan Blankon syyskokouksessa, joka pidetään 24.11. Tästä tulee infoa myöhemmin.

TLDR:

Mitä: Toimijaksi Blankoon-ilta

Missä: Blankon Discord-kanava

Milloin: 10.11. klo 18

Muuta: Fuksipisteitä 100p