Siirry suoraan sisältöön

Etäpikkujoulut 5.12.

Nyt koittaa taas vuoden kohokohta eli pikkujoulut, joskin tänä vuonna etänä! Eihän hauskuus siihen nimittäin kaadu. Pikkujoulut pidetään lauantaina 5.12. Blankon Discord-palvelimella. Discord-palvelimelle voit liittyä tästä linkistä https://discord.gg/MAVjKRt.

Ohjelma alkaa klo 19 jouluaiheisella tietovisalla. Klo 20 eräs mystinen taruolento saapuu paikalle antamaan joulutervehdyksensä. Niin siis tietenkin joulupukki! Joulupukille voit lähettää kysymyksiä ja terveisiä etukäteen osoitteeseen , mutta jos olet tarpeeksi rohkea, voit kysyä pukilta mitä vaan kun hän on linjoilla! Eli klo 20 Joulupukin Puuhkislinja. 

Joulupukki ei varmaan kuitenkaan jaksa olla liian kauan paikalla, onhan hänellä vielä monet pikkujoulut käymättä läpi. Jatketaan me siis Blankoporukalla illanviettoa pelien ja hyvän seuran parissa Discordissa. Tule vapaasti viettämään iltaa Blankon Discord-kanavalle kavereiden kanssa!

Vuoden viimeinen Blankki ilmestyy myös pikkujoulujen aikana. Mukana myös perinteeksi muodostunut Pikkujoulubingo! Blankit löydät osoitteesta blanko.fi/blankki. 

Koko päivän ohjelma
12:00 Blanko Ham Temptation: Kinkkulive (@Twitch twitch.tv/blankory)
18:00 Discordissa alkaa Pikkujoulut
19:00 Jouluaiheinen visa
20:00 Joulupukin Puuhkislinja
21:00 Juomapelejä, Among Usia, Scribbliota ja muuta mitä mieleen tulee!