Siirry suoraan sisältöön

Sinimustat bileet 2021

In English below!

Sinimustat bileet järjestetään jälleen kerran TST:n alaisten kiltojen (Blanko, SIK, OTiT) kesken. Perinteisen Teekkaritalon sijaan tällä kertaa vietämme tapahtumaa Discordissa tapahtuman omalla Discord-palvelimella (https://discord.gg/qbdXMEWBp8). Pue siis siniset tai mustat haalarisi ja saavu etäilemään!

Näin etäopiskelun aikaan on tärkeää välillä myös varmistaa, että oppi on mennyt tiedekuntamme opiskelijoilla perille. Tästä syystä klo 19 alkaa spektaakkelimainen Kahoot-visa, joka testaa tietämystäsi jokaisen kolmen tieteenalamme kantilta.

Nyt on myös mitä erinomaisin tilaisuus kaivaa beer pong -mukit kaapin perältä ja näyttää tarkkuusheittotaitonsa, nimittäin Sinimustissa järjestetään 1v1 etäbeer pong -turnaus klo 20 alkaen! Kisaan ilmoittaudutaan perjantaina Discord-palvelimen kautta botille komennolla !turnaus. (Huomaa, että tarvit tähän beer pong -välineet omasta takaa)

Aikataulu:
18.00 Aloitus
19.00 Kahoot-visa
20.00 1vs1 etäbeer pong -turnaus

~IN ENGLISH~

ITEE Guilds’ Party will once again be held between the guilds under ITEE (Blanko, SIK, OTiT). Instead of the traditional Teekkaritalo, this time we are hosting the event on the event’s own Discord server (https://discord.gg/qbdXMEWBp8). So dress up in your blue or black overalls and join us!

During these remote studying times, it is also important to ensure that our students have been keeping up with their studies. That’s why, at 7 p.m., a spectacular Kahoot quiz begins! Testing your knowledge on our three dear sciences.

Now is also the best opportunity to grab your beer pong mugs and show off your precision throwing skills, namely the 1v1 remote beer pong tournament will be held from 8pm! Sign up to the tournament via the Discord server on Friday, via !turnaus command. (Note that you will need your own beer pong equipment)

Schedule:
18.00 Start
19.00 Kahoot quiz
20.00 1vs1 remote beer pong tournament

TL;DR:
WHAT: Sinimustat bileet / ITEE Guilds’ Party
WHERE: Discord (https://discord.gg/qbdXMEWBp8)
WHO: ITEE guilds (Blanko, SIK, OTiT)
WHEN: 19.2.2021 from 6 p.m. onwards