Siirry suoraan sisältöön

Blankon, TIVIA Oulun ja Pioco ry:n kesäjuhlat

In English below!

Hiiohoi, kesän juhla on loputon!

Blanko järjestää kesäjuhlat yhdessä TIVIA Oulun sekä Pioco ry:n kanssa 14.8.2021, miljöönä toimii tälläkin kertaa mikäpä muukaan kuin upea ja uljas Teekkaritalo, aivan Kaijonharjun sydämessä. Pientä purtavaa ja juotavaa on tarjolla, mutta janoisimpien kannattaa varautua ottamaan mukaan myös omaa juotavaa.

Juhlan aikana mittelöidään ainakin beer pongin merkeissä, myös kesäisiä pihapelejä on paikan päällä. Ennen tai jälkeen kisailujen on tietysti mahdollisuus käydä nauttimassa saunan lämmöistä, varaa siis pyyhe mukaan!

TL;DR:
Mitä: Kesäjuhlat
Missä: Teekkaritalolla (Kalervontie 7) (N 65° 3′ 49.7997″ E 25° 29′ 2.0588″)
Milloin: 14.8.2021 klo 17 alkaen
Mitä mukaan: Kesäistä mieltä, OPM, pyyhe
Pukukoodi: vapaa


In English:

Blanko organizes a summer party together with TIVIA Oulu and Pioco ry on 14 August 2021. The event is held at the magnificent Teekkaritalo, right in the heart of Kaijonharju. Snacks and drinks are available, but those who are really thirsty should be prepared to bring their own drinks.

During the party, beer pong tournament will be arranged, and also summer yard games will be on site. Before or after the competitions, of course, you have the opportunity to enjoy the warmth of the sauna, so book a towel if you intend to go there!

TL;DR:
What: Summer party w/ TIVIA Oulu & Pioco ry
Where: Teekkaritalo (Kalervontie 7) (N 65° 3′ 49.7997″ E 25° 29′ 2.0588″)
When: 14.8.2021 klo 17 onwards
What to bring with you: Summer vibes, towel (for sauna). BYOB!
Dresscode: Come as you are