Siirry suoraan sisältöön

Blankon ja OLuTin lanit 2021

~~~IN ENGLISH BELOW~~~

Hei!

On taas aika ottaa mittaa kiltalaisista ja tällä kertaa myös kattokiltalaisista, sillä Blanko yhdistää voimansa OLuTin kanssa ja selvittää ken on luonnontieteilijöistä parahin peluri! Kyseessähän on siis vanhat kunnon syyslanit jotka Blanko on järkännyt vuosittain, nyt yhteistyössä OLuTin kanssa. Teroita kynärinkärkesi, pakkaa mukaan tietokoneesi ja suuntaa viikonloppuna 5-7.11 yliopiston luokkiin IT112 & IT113. Paikan päältä löydät myös koko viikonlopun ajan ilmaista kahvia! 

Laneilla järjestetään useita turnauksia (compoja) yksilö- ja tiimipeleissä, riippuen siitä mitä osallistujat haluavat pelata. Pariin isompaan turnaukseen on luvassa palkintoja, joten älä jää konepaikallesi jumittumaan vaan tule rohkeasti mukaan pelaamaan! Compoja voi ehdottaa alta löytyvässä lomakkeessa. Myös ilmoittautuminen saman lomakkeen kautta!

https://forms.gle/iCyBz83rWu6gp2CHA

Tapahtuma on alkoholiton!

TL;DR:

Mitä: Blankon ja OLuTin lanit 2021
Missä: Yliopistolla saleissa IT112 & IT113
Milloin: 5.11 klo 16  – 7.11. Klo 16
Paljonko maksaa: Ei yhtään mitään! Myös kahvi on ilmaista.
Fuksipisteitä (Blankolaisille): 100p

~~~IN ENGLISH~~~

Hi!

It’s once again time to compete against your fellow students as Blanko and OLuT join forces to host the fall LAN party. Pack your computer and other gaming peripherals and head to lecture halls IT112 & IT113 from the 5th through the 7th of November! Free coffee for all participants!

Competitive tournaments will be held through the weekend in both solo-play and teamplay games depending on what the participants wish to compete in. There will also be prizes in store for the biggest tournaments so remember to take part in them! You can suggest games you wish to compete in at the form below. Registration is also done by this very same form.

https://forms.gle/iCyBz83rWu6gp2CHA

This event is alcohol-free!

TL;DR:

What: Blanko & OLuT LAN party 2021
Where: Lecture halls IT112 & IT113
When: The 5th of November 16:00 – The 7th of November 16:00
What does it cost: Nothing! The coffee is also free.
Freshman points (For members of Blanko): 100p