Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyökumppani-ilta 30.3.

Yhteistyökumppani-ilta tekee paluun tauon jälkeen! Tule mukaan viettämään iltaa Alppimajalle verkostoitumisen parissa 30.3., kun Blanko kerää opiskelijat ja yritysten edustajat saman katon alle vuoden verkostoituneimmassa tapahtumassa. Yhteistyökumppani-illassa pääset tutustumaan yrityksiin, kuulemaan työmahdollisuuksista, kuten kesätöistä ja ennen kaikkea verkostoitumaan yritysten edustajien kanssa. Aikaisempaa kokemusta, cv:tä, linkedIn profiilia, erikoistaitoja tai kiristävää solmiota ei vaadita, vaan tapahtuma on matalan kynnyksen väylä verkostoitua yritysten edustajien kanssa.

Yhteistyökumppaneistamme mukana tapahtumassa ovat Buutti, Valamis, Synopsys, Boogie ja .

Tapahtuma alkaa klo 18 ensimmäisellä yrityspuheenvuorolla, joten kannattaa olla ajoissa paikalla! Esittelyiden jälkeen luvassa on verkostoitumista, saunomista sekä vapaata yhdessäoloa. Blanko tarjoaa pitsaa kaikille osallistujille! Tilaisuus on OPMx2, joskin paikalla on jonkin verran virvokkeita.

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Mikäli kuitenkin olet estynyt tulemasta, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse .

Ilmoittautuminen avautuu 24.3. klo 13:37 osoitteessa https://forms.gle/qwW8h9i6QT3tzDCW9

tl;dr

Mitä: Yhteistyökumppani-ilta!
Missä: Alppimaja, Tirolintie 7, 90530 Oulu
Milloin: 30.3. 18:00 ->
Mitä maksaa: ei mitään!
Miten mukaan: ilmoittaudu 24.3.2022 klo 13:37 https://forms.gle/qwW8h9i6QT3tzDCW9
Miksi: Koska töitä ja verkostoja ja jee!