Siirry suoraan sisältöön

Kesäjuhlat 2022

IN ENGLISH BELOW

Morjesta taas pitkästä aikaa!

Olisi aika alkaa siirtymään pikkuhiljaa syksymmän suuntaan ja se meinaa Blankon kesäjuhlia yhdessä Pioco ry:n kanssa. Tapahtuma on 19.8 perjantaina Teekkaritalolla ja ovet tosiaan avautuvat klo 18:00. Tapahtumassa on Piocon esittämä tervehdys, jonka jälkeen sauna alkaakin jo olemaan kuuma, puhumattakaan paljusta! Tämän lisäksi pidetään tietenkin Beer pong- turnaus, niin kaikki pääsevät mukavasti lämmittelemään syksyä varten. Tarjolla on pientä purtaavaa mutta tuttuun tapaan kannattaa itse tuoda omat juotavat ja syötävät matkaan. 

TLDR;

Mitä? Kesäjuhlat
Missä? Teekkaritalolla
Milloin? 19.8  klo. 18:00
Miksi? Koska kesäjuhlat
Pukukoodi? Vapaa

OPM? OPM X2

IN ENGLISH

Hello again! 

Autumn is almost upon us but before starting our studies once again Blanko will join forces with Pioco ry for Blanko’s summer party! The event will be on Friday, 8th of August at Teekkaritalo and the doors will open at 18:00 o’clock. Pioco will greet all of us and the saunas will be hot. There will also be a beer pong tournament to shake off the rust in prep for the autumn season. Some small snacks will be handed out, bring your own food and drink if you’re feeling real hungry! 

TLDR;

What? Summer party
Where? Teekkaritalo
When? 19.8  18:00 o’clock
Why? Because summer party!
Dress code? Free
BYOB? Bring your own bottle (and towel)