Siirry suoraan sisältöön

Kiltis avautuu ma 29.8. kello 8:00

In English below!

Heippa!

On taas se aika vuodesta, kun uudet fuksit tulevat ja sitä myöten myös kiltis avautuu kesän jälkeen. Tänä vuonna tarkka päivä on maanantai 29.8. kello 8:00, jolloin innoikkaimmat voivat jälleen vallata kiltiksen sohvat, keittää kahvia ja vaihdella kuulumisia muiden blankolaisten kanssa.

Samalla myös kiltahuonepäivystys jatkuu aina torstaisin kello 13:00 jolloin kiltiksellä on hallituksen jäsen päivystämässä, ja myymässä esim haalarimerkkejä. Jos haalarit ovat vielä hakematta, niin sekin onnistuu tuolloin. Syksyn ensimmäinen kiltispäivystys on 1.9. kello 13:00.

TLDR:
Mitä: Kiltis aukeaa
Milloin: ma 29.8.20222 kello 8:00
Missä: Kiltis

In English!

Hello!

The new students are soon here and studies are continuing, so it is time to open up the guild room. The most eager ones can be there at Monday 29.8. 8:00, which is the time of the opening. You are most welcome to sit on the couches, make and drink coffee and socialize with other members of Blanko.

Also the guild room on call returns on 1.9. 13:00-14:00. The on call is on every thrusday from 13-14 and during it there is one member of Blanko’s board at the guild room, who can sell for example overall patches.

TLDR:
What: Guild room opens
When: Monday 29.8. 8:00
Where: Blanko’s guild room

Kiltisterveisin,

Halltus