Siirry suoraan sisältöön

ATK-YTP Kuopio 19.-21.10.2022

ATK-YTP eli ATK-yhteistoimintapäivät on Tietotekniikan opiskelijoiden liiton eli TiTOL ry:n järjestämä vuotuinen seminaaritapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna Kuopiossa. ATK-YTP on erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan alan toimijoihin ja opiskelijoihin. Majoitus tapahtuu tällä kertaa Kuopion klassillisessa lukiossa, sekä Hatsalan klassillisessa koulussa.

Blankolaisia mahtuu bussiin mukaan 55, mutta jos tiedät jo nyt, että tulet kulkemaan Kuopioon omin neuvoin, niin merkitse se myös lomakkeelle.

Lisää tietoa tapahtumasta löytyy atk-ytp.org

Tapahtuman tarkemmat tiedot ilmoitetaan mukaan mahtuneille.
Tapahtumaan lähtö maksaa 25e Blankon jäsenille ja 30e muille.

P.S. Pahoittelemme kiireisestä aikataulusta ilmoittautumisen suhteen.

TL;DR

Mitä: ATK-YTP 2022
Missä: Kuopiossa
Milloin: 19-21.10.2022.
Hinta: 25e Blankolaisille, 30e muille

Ilmoittautuminen: 30.9. klo 13:37 osoitteessa forms.gle/ifHjMhCfLCjnmKq37 HUOM! Ilmo on sitova HUOM HUOM! Blankon jäsenet ovat ilmoittautumisessa etusijalla keskiviikkoon 5.10. asti jonka jälkeen ilmoittautuneet pysyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. HUOM HUOM HUOM! Ilmo sulkeutuu perjantaina 7.10. klo 13:37 tai kun ilmoittautuminen on täynnä.