Siirry suoraan sisältöön

Kroketti 14.10

No mutta Hei!

Sehän olisi jälleen aika kalistella mailoja ja krokata toisemme uusiin ulottuvuuksiin – Kroketti on täällä taas! Voittajatiimille on luvassa suurenmoinen palkinto, joten kannattaa tulla vaikka harjoittelu olisi päässyt unohtumaan. Paikalle voi toki tulla vaikka ei pelaisikaan, sillä kroketti on oiva tilaisuus tutustua nuorempiin ja vanhempiin kiltalaisiin.

Kroketissa pelataan joukkueina pienimuotoisella radalla, joka pystytetään kiltahuoneen ”takapihalle”. Joukkue ja sen pelaajat tulee ilmoittaa tuomarille kello 17:00 mennessä. Pelit aloitetaan kello 17.00 jälkeen. Turnauksen alkamisen jälkeen ei ole enää mahdollista ilmoittautua. Joukkueen suositeltu koko on 3-5 henkilöä (3 pelaa kerrallaan).

TL;DR:
Mitä: Blankon kroketti
Missä: Kiltahuoneen ”takapiha”, K2-oven läheisyydessä
Milloin: 14.10. kello 16:00 ->
Fuksipisteet: Kroketti 100p, Em. kilpailun voittaminen 100p
Muuta: OPM