Siirry suoraan sisältöön

Toimijaksi Blankoon-ilta 1.11.!

Terve!Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan Blankon toimintaan ensi vuonna? Oletko ainakin kiinnostunut kuulemaan asiasta lisää, jotta voit harkita asiaa? Tule tutustumaan Blankon hallitus- ja toimihenkilöpaikkoihin tiistaina 1.11. Klo 18 Tellus Frost Clubille.

Illan aikana esitellään Blankon hallitus- ja toimihenkilöpaikat. Paikalla on hallituksessa ja toimihenkilöinä toimineita henkilöitä, joilta voit kysellä tarkemmin eri paikkojen toimenkuvista sekä muista Blankossa toimimiseen liittyvistä asioista. Jos olet kiinnostunut jostakin paikasta, voit myös ilmaista kiinnostuksesi illan aikana. Vaikka et olisikaan vielä kiinnostunut mistään paikasta, kannattaa tulla mukaan kuuntelemaan, tarjolla on pitsaa!

Tapahtumassa myös käydään hieman läpi hallituksen esitystä sääntömuutoksesta, johon voi käydä ehdottamassa parannuksia tai tarjota muita huomautuksia. Sääntömuutos käydään sitten läpikotaisemmin läpi ja hyväksytetään vielä syyskokouksessa.

Hallitus- ja toimihenkilövalinnat suoritetaan myös Blankon syyskokouksessa, joka pidetään 8.11. Tästä vielä lisää infoa myöhemmin.

TLDR:

Mitä: Toimijaksi Blankoon-ilta
Missä: Tellus Frost Club, lipastolla
Milloin: 1.11. klo 18
Muuta: Fuksipisteitä 100p

Toivotteli,

Niklas Riekki
Puheenjohtaja, Blanko ry