Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa sateenkaarisitseille 10.11.!

In English below

Marraskuussa iltojen pimentyessä ja lämpötilan pudotessa miinuksen puolelle opiskelijaelämää piristävät nämä värikkäät, ainutlaatuiset ja lämminhenkiset sateenkaarisitsit!

Blanko, Verba ja Ooka yhdistävät voimansa ja toivottavat kaikki tervetulleiksi juuri sellaisina kuin he ovat, olit sitten lintu tai kala. Pukukoodi on vapaa, saat tulla omana itsenäsi, haalareissa ja/tai sateenkaarevassa asussa. Nämä ovat OPM-sitsit, eli tuo mukanasi joko holillista tai holitonta juomaa, jota haluat sitseillä juoda.

Järjestäjäkiltojen jäsenille on varattu sitseillä oma kiintiönsä, mutta myös muiden kiltojen jäsenille on jonkin verran paikkoja. Ilmoitamme paikan vahvistumisesta sähköpostitse ilmoittautumisen sulkeuduttua. Mahdollisesta jatkopaikasta ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen aukeaa to 27.10. klo 13:37. Varaudu kertomaan mahdolliset sitsilaulu- ja vierustoveritoiveet ilmoittautumisen yhteydessä!

Ilmoittautumislinkki: forms.gle/RU7x5SruS7NtiGcPA

MITÄ: Sateenkaarisitsit
MISSÄ: Oulun Tetra, Mäkelininkatu 31
MILLOIN: to 10.11. klo 18:00
MITÄ PÄÄLLE: Vapaavalintainen/teemaan sopiva/haalarit
MITÄ MAKSAA: 13 €
ILMOITTAUTUMINEN: to 27.10. klo 13:37
ILMOITTAUTUMINEN SULKEUTUU: to 3.11. klo 18:00
MUUTA: OPM!!

PS. Etsimme sitseille myös henkilökuntaa, joka toimii tarjoilu- ja siivousapuna. Palkkioksi saat kokemusta järkkäämisestä, kurkistuksen sitseihin ja samaa ruokaa mitä sitseillä tarjotaan. Mikäli olet kiinnostunut, ilmoittaudu seuraavan linkin kautta: forms.gle/Qk5X84QwGH6R89KZ6