Siirry suoraan sisältöön

Suunnittele Blankolle juhlavuoden logo!

Blanko täyttää ensi vuonna 50 vuotta ja juhlan kunniaksi järjestämme kilpailun logosta, joka olisi käytössä ensi vuoden ajan Blankon nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Laita mielikuvituksesi laukkaamaan ja suunnittele Blankolle logo, joka kunnioittaa meidän 50-vuotista taipaletta.

Vaatimukset:
– Logossa on oltava Blanko-ukko tai jokin edellisistä logojen iteraatioista. Vanhat logot löytyvät täältä: drive.google.com/drive/folders/14LNbPJ3i7xkBfBQmgk_P8mHAD1VRROi2?usp=sharing
– Logossa täytyy ilmetä 50. juhlavuosi selkeästi.
– Blankon nykyinen brändi sisältää värit tummansininen (#333C65) ja pinkki (#DC4067), joita voi käyttää juhlavuosilogossa. Ja muut värit, kuten kulta ja hopea ovat sallittuja.
– Logo tulee toimittaa muodossa svg tai png, sekä sen täytyy olla helposti muokattavissa muihin muotoihin.
– Logon tulee olla juhlava, sekä olla selkeästi yhdistettävissä Blankoon.

Toimita logoehdotuksesi marraskuun 13. päivään mennessä osoitteeseen . Hallitus valitsee viisi parasta ehdotusta, joista jäsenistö saa äänestää marraskuun lopussa voittajan, jota käytetään ensi vuoden logona. Hallitus pidättää oikeuden tehdä lopullisen päätöksen juhlavuoden logosta.

Voittajalogoa käytetään Blankon ensivuoden materiaaleissa, ja voittajalogon tekijä saa palkinnoksi jonkin tuotteen, jossa logo on käytössä tai lahjakortin tai muun erikseen sovitun palkinnon.

Osallistumalla kilpailuun annat Blankolle oikeudet käyttää ja muokata logoa nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, markkinointimateriaaleissa, tekstiileissä ja oheistuotteissa, sekä juhlavuoden julkaisuissa. Logoa voidaan käyttää myös pohjana Blankon juhlavuoden ilmeelle sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla.

Juhlallisin kilpailuterveisin,

Hallitus