Siirry suoraan sisältöön

Blanko ry sääntömääräinen vaalikokous 2022, kokouskutsu

Terveppä terve!

On taas aika pitää vaalikokous, tai kavereiden kesken syyskokous, ja valita hallitus sekä toimarit kaudelle 2023. Kokous pidetään yliopiston salissa L6 tiistaina 8.11. alkaen kello 17. Kokoukseen voi myös osallistua etänä Google Meetissä osoitteessa meet.google.com/rcs-utwv-ymo

Kokouksen asialistan löydät alla olevasta linkistä:
docs.google.com/document/d/1-VX4IZ4cvgPP54JaPfSfMwU4QQhAwYrRlCUmjSsbSCk/edit?usp=sharing

Hallituksen pohjaesitystä sääntömuutoksesta käsitellään vielä hallituksen kokouksessa tänä torstaina (3.11. klo 17, tuttuun tapaan kiltahuoneella ja Discordissa johon linkki nettisivulta), tervetuloa osallistumaan keskusteluun asiasta jo siellä! Pohjaesitys toimitetaan vielä sitten torstain kokouksen jälkeen jäsenille sähköisen postin välityksellä.

Ei kai tässä muuta, tervetuloa asettumaan ehdolle ja äänestämään ens tiistaina!

Terkuin,
Niklas Riekki
Puheenjohtaja Blanko ry