Siirry suoraan sisältöön

Blankon MTG-ilta 24.11.2022

In English below!
Blankon kulttuuritapahtumat heräävät näin syksyn kunniaksi eloon.Tapahtumana on peli-ilta ja illan pelinä Magic: The Gathering. Tarkoituksena pitää hauskaa blankolaisten kesken ja olet tervetullut mukaan, vaikka et olisikaan aikaisemmin pelannut. Pelimuotona on Commander/EDH, joka on sosiaalinen ja aloittelijaystävällinen pelimuoto.

Peliä on vetämässä blankolainen Alvari Leviäkangas. Voit tuoda mukanasi omat kortit, mutta jonkin verran kortteja on Blankon ja Alvarin puolesta, että aloittelijatkin pääsevät peliin mukaan. Tule siis pelailemaan blankolaisten kanssa torstaina 24.11. kello 17:00 alkaen kiltahuoneelle. Yksi peli voi kestää 0.5-4h, joten jonkin verran aikaa kannattaa varata.

Pelin säännöistä voi lukea oheisista linkeistä:
magic.wizards.com/en/how-to-play
mtgcommander.net/index.php/rules/

Iltaan voin ilmoittautua etukäteen, että tiedetään kuinka monta pakkaa alustavasti tarvitaan.
Ilmoformi: https://forms.gle/RQSZ9hBSqnhcMTGN6

TLDR:
Mitä: Magic The Gathering -ilta
Milloin: 24.11. kello 17:00
Missä: Kiltahuone

In English

Culture events of Blanko are back!

We begin with game night and the game of the evening is Magic: The Gathering. The purpose is to have fun within Blanko’s members and you are welcome to join if you have not played before. Format of the game is Commander/EDH which is social and beginner friendly.

The game is held by Alvari Leviäkangas. You can bring your own cards but there are some cards offered by Alvari and Blanko, so that beginners can also join. The event is on Thursday 24.11. 17:00 at guild room. One game can last 0.5 – 4 hours, so reserve some time for it.

You can read the rules from links below:
magic.wizards.com/en/how-to-play
mtgcommander.net/index.php/rules/

You can register before hand so we know how many is approximately coming.
Form: https://forms.gle/RQSZ9hBSqnhcMTGN6

TLDR:
What: Magic the Gathering -evening
When: 24.11. 17:00
Where: Guild room

Pelailuterveisin,

Maria Ollila
Kulttuurivastaava