Siirry suoraan sisältöön

JouluSauna

Oletko saunan ystävä? Tarvitsetko kirjoitusvinkkejä kandiin? Onko kiljusi väärän makuinen? Kaipaatko ihmismielen syvempää ymmärrystä tai kenties koodissasi on virhe. Mikäli vastasit myönteisesti jonkun edellisistä kysymyksistä, niin vedä haalarit tai jotain jouluista päälle ja suuntautuu 8.12 teekkaritalolle( Kalervontie 7), sillä Suma, Valenssi, Defenssi ja Blanko järjestävät joulusaunan klo. 18 eteenpäin. Talolla sauna on kuuma, palju nestepitoinen ja notskitunnelma herttainen. Kaiken lisäksi voit kerätä kaveriporukan ja suorittaa leikkimielisiä rästejä klo 20:00 -21:30 tai laulaa joululaulua karaokessa.

Mitä?: Joulusauna
Missä:? Teekkaritalolla 8.12 18–>
Paljonko maksaa?: 3e ovelta , ei ennakkolippuja.
PS: paljussa on käytettävä uikkareita.

——-
Are you a friend of sauna ? Do you need writing tips for your batchelor degree thesis ? Does your homemade wine taste weird ? Do you miss deeper understanding of human mind or perhaps got an error in computer code. If you said yes to any of the above, than put on your overalls or something Christmassy and come to teekkaritalo(Kalervontie 7), because Suma, Valenssi, Defenssi and Blanko are having Christmas sauna 18 onward. At teekkaritalo sauna is hot, hot tub full and campfire atmosphere heartwarming. Furthermore you can gather your friends and participate in childish games at 20:00 – 21:30 or sing some Christmas songs in karaoke.

What ?: Christmas sauna
Where?: At teekkaritalo 8.12 18 onward
How much?: 3e from the door, payment with mobilepay/card, no pre-sale tickets
PS: swimsuit/ swimming trunks are mandatory at the hot tub and shower room.

Yt. JouluPosse