Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyökumppani-ilta ma 23.1.

Yhteistyökumppani-ilta tulee jälkeen! Tule mukaan viettämään iltaa Teekkaritalolle verkostoitumisen parissa 23.1., kun Blanko kerää opiskelijat ja yritysten edustajat saman katon alle vuoden verkostoituneimmassa tapahtumassa. Yhteistyökumppani-illassa pääset tutustumaan yrityksiin, kuulemaan työmahdollisuuksista, kuten kesätöistä ja ennen kaikkea verkostoitumaan yritysten edustajien kanssa. Aikaisempaa kokemusta, cv:tä, linkedIn profiilia, erikoistaitoja tai kiristävää solmiota ei vaadita, vaan tapahtuma on matalan kynnyksen väylä verkostoitua yritysten edustajien kanssa.

Yhteistyökumppaneistamme mukana tapahtumassa ovat mm. Synopsys ja Haallas.
Tapahtuma alkaa klo 17:00 ensimmäisellä yrityspuheenvuorolla, joten kannattaa olla ajoissa paikalla! Esittelyiden jälkeen luvassa on verkostoitumista, saunomista sekä vapaata yhdessäoloa. Blanko tarjoaa pitsaa kaikille osallistujille! Tilaisuus on OPMx2, joskin paikalla on jonkin verran virvokkeita.

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Mikäli kuitenkin olet estynyt tulemasta, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse .

Ilmoittautuminen avautuu 12.1. klo 13:37 osoitteessa forms.gle/B9GWE3GvMVc4i7YX9

Linkki FB-eventtiin: www.facebook.com/events/695864398762063

tl;dr
Mitä: Yhteistyökumppani-ilta!
Missä: Teekkaritalo, Kalervontie 7, 90570 Oulu
Milloin: 23.1. klo 17:00
Mitä maksaa: ei mitään!
Miten mukaan: ilmoittaudu 12.1. klo 13:37 osoitteessa forms.gle/B9GWE3GvMVc4i7YX9
Miksi: Koska töitä ja verkostoja ja jee!

Tommi Lämsä
Suhdevastaava