Siirry suoraan sisältöön

Kiltis on auki ja päivystykset jatkuvat

In English below!

Heipparallaa!

Kiltahuone on palannut joululomiltaan ja siellä voi jälleen vaihtaa kuulumisia muiden kanssa, keittää kahvia, opiskella ja pelata Mario Karttia. Myös kiltispäivystys jatkuu aina torstaisin klo 13-14, jolloin hallituksen jäsen myy haalarimerkkejä, Blankon oheistuotteita, luovuttaa hakematta jääneitä haalareita ja vastailee kiperiin kysymyksiin.

Ensimmäinen kiltispäivystys pidetään 12.1. klo 13:00, tervetuloa!

Terkuin,
Hallitus

***

Hi!

Blanko’s guildroom is back from its Christmas holidays and you are welcome to chat with others, make some coffee, study and play Mario Kart. Office hours continue every Thursday from 13 to 14, when a board member sells patches, Blanko merch, hands over those overalls you may have forgotten to pick up and answers questions.

The first office hours are on 12.1. at 13:00, welcome!

Regards,
Blanko’s board