Siirry suoraan sisältöön

Yritysvierailukierros 17.2.

Blankon yritysvierailukierros palaa monen vuoden tauon jälkeen! Perjantaina 17.2 neljäkymmentä nopeimmin ilmoittautunutta Blankolaista pääsee paikan päälle katsomaan yritysten kuhinaa ja konttorien pauketta, kuunnellen yritysesittelyitä ja kysellen mieltä askarruttavia kysymyksiä. Tarjolla voi mahdollisesti olla myös kahvia, pullaa tai jotain muuta naposteltavaa.

Ilmoittautuminen avautuu maanantaina 6.2 osoitteessa: forms.gle/PwgSYek3EVMKeVJW8. Tapahtumassa mukana ovat CGI, Buutti, Keyloop ja Boogie. Tapahtuma alkaa klo 12-13 tienoilla (tarkempi lähtöaika ilmoitetaan ilmoittautuneille, kun tiedetään jos tarvii jakaa porukkaa ensimmäisiin firmoihin) yliopistolta, josta hyppäämme bussin kyytiin. Olethan ajoissa paikalla. Tapahtumassa kuljemme yhdessä kumppanilta kumppanille aloittaen CGI:ltä ja Buutilta. Teknologiakylästä järjestämme bussikuljetuksen keskustaan Keyloopin toimistolle. Kierros päättyy Boogielle, jossa yritysesittelyiden jälkeen tarjolla on saunomis- ja verkostoitumismahdollisuus rennossa ilmapiirissä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi perua ilman hyvää syytä. Ilmoitathan esteestä mahdollisimman pian lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .

Liian pitkä, en lukenut:

Mitä: 17.2. yhteistyökumppanilta toiselle alkaen klo 12-13 aikoihin ja päättyen n. klo 17, jonka jälkeen mahdollisuus saunomiseen/verkostoitumiseen!
Ilmoittautuminen: Avautuu maanantaina 6.2.. klo 13.37 osoitteessa forms.gle/PwgSYek3EVMKeVJW8
Lähtö: Yliopistolta, tarkka aika ilmoitetaan myöhemmin ilmoittautuneille
Mihin: CGI, Buutti, Keyloop ja Boogie.
Ketkä: 40 nopeinta
Hinta: Ilmainen!

Suhdevastaava Tommi