Siirry suoraan sisältöön

Laskiaissauna 21.2. klo 18

Kun laskiaismäet on laskettu ja olet koko kehoa myöten syväjäässä, mikäs sen mukavampaa kuin suunnata Teekkaritalolle lämmittelemään ihanien poikkitieteellisten talobileiden merkeissä!

Bileet tulille täräyttävät Blanko, Suma, Defenssi, Verba, Lastarit ja Mukava, eli kova meno on taattua! Tule nauttimaan saunan löylyistä ja paljun höyryistä. Ehkä tahdot haastaa kanssakillan jäsenen mittelöön beer pongin mestaruudesta, tai tanssahdella hänet pyörryksiin teknojytkeen rytmissä? Miksette myös maistelisi vähän makkaraa grillikodassa (tuothan kuitenkin omat makkarat mukanasi). Muista ottaa saunaan mukaan uima-asu, niin säästyvät makkarat katseilta. Tapahtumassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Pyyhkeet ja juomat on syytä huolehtia itse mukaan, sillä bileet ovat OPMx2.

Ennakkolipunmyynti tapahtumaan järjestetään pe 17.2. ja ma 20.2. Vihreillä klo 10-13. Ennakkolipun hinta on 4€, ovelta 5€, maksuvälineinä toimii mobilepay ja kortti (lippuja rajattu määrä, hae omasi heti!). Lipulla saa tuoda myös avecin mukaan.

Talolla tavataan!

TL;DR

Mitä: Laskiaissauna
Missä: Teekkaritalo, Kalervontie 7
Milloin: Tiistai 21.2. klo 18-03
Mitä maksaa: Ennakkoon 4€, ovelta 5€ (OPMx2)
Miksi: Poikkitieteellistä hauskanpitoa, jee!!