Siirry suoraan sisältöön

Atlaksen ja Blankon peli-ilta

In English below!

Terve vaan!

Kevät tekee jo tuloaan ja järjestämme yhdessä Atlaksen ja Blankon kanssa peli-illan, johon voit tulla pelaamaan lempparipelejäsi yksin tai ystävien kanssa ja tutustumaan muihin opiskelijoihin. Luvassa on siis hauskaa yhdessäoloa ja pelailemista. Blanko ja Atlas tuovat kiltikseltä lautapelejä paikan päälle. Tapahtuma järjestetään yliopistolla luokassa PR101 kello 18 eteenpäin.

Tuothan mukanasi oman koneen, jos haluat pelata Pro Pilkki 2:sta!

Mikä: Atlaksen ja Blankon peli-ilta
Missä: PR101
Milloin: Maanantaina 27.3. klo 18 alkaen

Pelailuterveisin,
Kulttuurivastaavat

————————-

Hello!

Spring is already coming and Atlas and Blanko are organizing a game night together, where you can come and play your favorite games alone or with friends and get to know other students. So it’s going to be fun being together and playing. Blanko and Atlas will bring some board games from their guild rooms. The event will take place in PR101 from 6 pm onwards.

Remember to bring your own laptop if you want to play Pro Pilkki 2!

What: Atlas and Blanko’s game night
Location: PR101
When: Monday 27.3 starting at 18:00

Game regards,
Cultural managers