Siirry suoraan sisältöön

MTG-Draft keräilykorttipeli-ilta 13.4. klo 17 // MTG-Draft event on 13.4. at 17

In English below!

Uusi Magic: The Gathering tapahtuma tekee tuloaan. Mikäli peli tai sen formaatti ei ole sinulle ennestään tuttu, ei hätää, sillä paikalla on muita blankolaisia jotka pystyvät ohjeistamaan miten pelata. Ensikertalaiset ovat erityisesti tervetulleita kokeilemaan tätä omalaatuista harrastusta!

Tällä kertaa vuorossa on Draft-formaatti, jossa kootaan pakka paikan päällä avatuista booster-lisäkorteista. Tapahtuma järjestetään kiltahuoneella torstaina 13.4. klo 17. Olethan ajoissa paikalla, sillä tapahtuman kesto on noin 4-6 tuntia.

Tapahtumaan osallistuminen on ILMAISTA! Koska kortteja on vain rajattu määrä, osallistujamäärä on rajattu 36:een, ja Blankon jäsenillä on etusija osallistua. Ilmoittautuminen tehdään oheisen linkin kautta:
forms.gle/6kYMAQ4dAeL3zTHQ9

TLDR:
Mikä: Blankon MTG Draft-ilta
Miksi: Koska kulttuuri ja korttipelit ovat kivaa
Missä: Blankon kiltahuone
Milloin: 13.4. klo 17
Mitä maksaa: Ei mitään!

Terveisin, Tapahtumatiimi
———————-

A new Magic: The Gathering event is coming soon. Even if the game itself, or its format is unknown to you, fear not, since there will be plenty of players to show you the ropes. First-timers are especially welcome to try out this unique hobby!

This time we’re trying out the Draft-format, where you assemble a deck from freshly opened booster card packs. The event will be held at Blanko’s guildroom on Thursday 13.4. at 17:00. Please be on time, as the event will last around 4 to 6 hours.

Joining this event will be FREE! Due to a limited number of cards, the maximum number of participants will be 36, and Blanko members will have priority on signing up. Signing up to the event will be done through the following link:
forms.gle/6kYMAQ4dAeL3zTHQ9

TLDR:
What: Blanko’s MTG Draft-event
Why: Because we like culture and card games
Where: Blanko’s guildroom
When: 13.4. at 17:00
How much does it cost: Nothing!

Kind regards, the event team