Siirry suoraan sisältöön

Pienryhmäohjaus

Pienryhmäohjaaja (PRO) on Blankon tärkein informaation välittäjä elintärkeille fukseillemme. Blankolla on ollut päävastuu, kun ohjaajia keväällä valitaan. Heidän tehtävä on välittää tietoa opiskelusta, yliopistoelämästä ja erilaisista käytännön asioista pienille fukseille. Blankon kannalta on erityisen tärkeää, että ohjaajat välittävät tietoa myös Blankosta, Blankon toiminnasta ja tapahtumista. Pienryhmäohjaus toteutetaan laitoksen kanssa, ja se on pakollinen osa kurssista Orientoivat opinnot. Pienryhmätapaamisilla on 80 prosentin läsnäolopakko. Ohjaajien opetussuunnitelma pyritään järjesteämään mahdollisimman yhtenäiseksi .

Ohjaajaksi voivat hakea minkä tahansa vuosikurssin opiskelijat. Varsinkin fukseilla on hyvin muistissa aloittamiseen liittyvät ihanuudet. Ohjaajien valinnasta vastaa laitoksen edustaja  sekä fuksivastaavamme. Keväällä järjestetään koulutustilaisuuksia tiedekunnan ja laitoksen toimesta ja syksyllä ohjaajat saavat tietoa Blankosta eli ennen ohjausta saat varmasti tarpeeksi tietoa ohjaajana toimimiseen!

Ihan ilmaiseksi ei uusia opiskelijoita tarvitse opastaa sillä hommasta maksetaan n. 14e/h tiettyyn tuntimäärään asti. Lisäksi saat ohjauksesta työmääräsi mukaan opintopisteitä ja työtodistuksen. Ohjauskokemus on varmasti arvokas tuleville alan ammattilaisille ja siitä on hyötyä tulevilla työmarkkinoilla.  Ja mikä parasta, tutustut uusiin fukseihin!

Pienryhmäohjaajat ovat myös virallisesti Blankon aktiiveja. He ovat tervetulleita Blankon aktiivien keskusteluryhmiin, sekä aktiiveille suunnattuihin tapahtumiin, joissa kehitetään Blankon toimintaa.

Blankon toimintaan mukaan

Blanko-aktiivien määrä ei ole koskaan liian suuri. Tule mukaan vaikkapa hallituksen kokoukseen kuuntelemaan ja esittämään ideoita siitä, miten toimintaa voitaisiin kehittää. Kiltatoiminta on hauskaa yhdessäoloa ja hauskanpitoa, joka toteutetaan täysin vapaaehtoistoimintana. Ilmapiirimme on avoin ja joukkoomme on helppo päästä mukaan. Jos sinulla on hiemankaan mielenkiintoa edes tulla kuulemaan mitä kokouksissamme tapahtuu, niin älä missään nimessä epäröi tulla paikalle. Hallitusten kokousten ajankohta ja paikka löytyy sähköpostista ja tapahtumakalenterista.