Siirry suoraan sisältöön

Blankon Wappu

In English below!

Hei Fuksi! Tai hieman vanhempikin blankolainen.

Mietityttääkö mistä Blankon Wapussa on oikein kyse? Hätä ei ole sen suurempi, sillä tästä löydät kaikkien Blankon tapahtumien tiedot, ettei vahingossakaan ennakkoluulot sun muut saa juuri Sinua jättämään jotain välistä.

—————
Samma på Svenska

Blanko Wabu här!

—————

Hi Freshman. Or older student.

Are you wondering what Blankon Wappu is all about? Well don’t worry about it, because here you can find information about all Blanko’s events, so that not even by accident, prejudices and others will cause you to miss something.

—————
17.4 Martta-ja tosimiesilta klo 15 -> @Kiltahuone
Ohjelmassa rentoa istuskelua kiltahuoneella, haalarimerkkien ompelua ja pyörien korjailua. Tapahtuma on holiton, koska neulat ja holi eivät ole paras yhdistelmä. Tuokaa varmuuden vuoksi omat neulat ja langat (sekä pyöränkorjausvehkeet) mukananne, koska kiltiksellä niitä on vain rajallinen määrä. Laitetaan siis haalarit ja pyörät kuntoon Wappua varten.
OPM: Ei

20.4 Twilight-elokuvamaraton klo 14-22 @Kiltahuone
Yksinkertaisesti katsellaan Twilight-leffoja. Nämä ovat hauskoja erikoisnäytöksiä. Tapahtumaan voi saapua ja sieltä saa poistua vapaasti omien menojen mukaan.

21.4 Wappusauna klo 18 -> @Teekkaritalo
Kyseessä talobileet, missä on kaikkea hauskaa tekemistä ja olemista blankolaisten ja muiden kiltakavereiden kanssa. Tämän tapahtuman perinteenä on Apinapatsaan lakitus! Pioco sika & -porsas lakittavat Ugga Buggan ja vuoden fuksi julistetaan!
OPM: x2

23.4 Kirkkovenesoudut klo 12 -> @Tuiran Ranta
Kirkkovenesoudut on siis Tuiran rannalla tapahtuva päivä aktiviteetti, missä killat kisaavat toisiin vastaan hyvin rajussa ja ankarassa kirkkoveneen soutamis kisassa. Tänne siis kertyy kutakuinkin kaikki. Monilla killoilla on myös ständejä paikalla. Blankohan tapojen mukaan kerää joukkueen kasaan ja osallistuu soutuihin itse myös.

24.4. Välipäivädisco klo 15 -> @Kiltahuone
Teemadisco (vaihtuvalla teemalla) kiltahuoneella, jonne saa halutessaan pukeutua teeman mukaisesti. Tänä vuonna teemana on Blankon 5v-synttärit! Talon puolesta saattaa löytyä pientä purtavaa. 🙂
OPM: x1

25.4 Viini- ja juustoilta klo 16-22 @Apinatalo
Yhdessä Kultu ry:n kanssa Apinatalolla. Tarjolla viiniä, juustoja ja hauskaa olemista toisten kanssa. Joko saa hengailla menemään ja nauttia tarjoilusta tai osallistua hauskaan yhteistekemiseen.
OPM: x1

26.4 Laitossimailut klo 13-> @Tietotalo
Wappusimailua yhdessä yliopistohenkilökunnan kanssa. Tarjolla tietenkin simaa ja munkkeja. Täällä pääset rauhassa keskustelemaan opintoihin liittyvistä asioista henkilökunnan kanssa tai muuten vaan nauttimaan wapun antimista.
OPM: Ei

27.4 Wappusuunnistus klo 14-20 @Yliopiston läheisyys
Samantyylinen kuin fuksisuunnistus ja muut rastisuunnistukset. OLuT:in alaiset killat menossa mukana (Blankolla on siis rasti). Keksikää teema oman joukkueen kanssa ja tulkaa kiertelemään rasteja ja pitämään hauskaa. Lahjukset ovat hyvin, hyvin, hyvin haluttuja ja arvostettuja. Ruokaa, juomaa, raikastavaa, tai lämmittävää. Kannattaa miettiä myös holittomia lahjuksia!
OPM: x1

28.4 Wappugrillaus klo 16-22 -> @Yliopistokatu 40 grillipaikka ja kerhohuone
Päivätapahtuma ulkosalla, jossa pääsee nauttimaan grillistä ja sen tarpeista. Blanko tarjoaa makkaraa! Kannattaa kuitenkin varata omat juomat ja vähän ruokaa mukaan, jos jotain tekee mieli. On myös pienet sisätilat, ettei tarvitse värjötellä koko aikaa ulkosalla. Saunamahdollisuus löytyy myös.
OPM: x2

30.4 Kurjenjuotto klo 12.67 -> @Snellmannin puisto
Blankon perinnetapahtuma klo 12:67 Snellmanin puistossa. SAAPUKAA AJOISSA PAIKALLE. Julistetaan vuoden fuksipistekisan top 3 ja kaikille fuksipassinsa palauttaneille ja pisteiden saaneille jaetaan 1337-haalarimerkit. Täältä ollaan yleensä lähdetty porukalla katsomaan teekkareiden fuksiuittoja Åströmin puistoon.
OPM: x1

Vapputerveisin
Hallitus