Siirry suoraan sisältöön

Vuoden 2023 ensimmäinen kesäpiknik 10.6.

In English below!

Hei!

Blankon tämän vuoden ensimmäinen kesäpiknik järjestetään lauantaina 10.6. kello 13 alkaen Tuiran rannalla. Piknikillä on myös mahdollista ostaa Blankon haalarimerkkejä, joten tule siis näkemään Blanko-kavereita ja ostamaan uusia merkkejä. Maksaa voit kortilla ja MobilePaylla. Tapahtumalla on säävaraus.

TLDR:
Mitä: Kesäpiknik 2023 vol 1
Muuta: Kesä (varauksella), ihmisiä ja haalarimerkkejä
Milloin: 10.6. kello 13:00
Missä: Tuiran ranta

———————————————————————-

In English!

Hello!

Blanko’s first summer picnic is held Saturday June 10th beginning at 13:00, Tuira’s beach. There is also possibility to buy Blanko’s overall patches, so come and see fellow colleagues and get new patches. You can pay with card or MobilePay. Event might be cancelled if weather is poor.

TLDR:

TLDR:
What: Summerpicnic 2023 vol 1
Else: Summer (hopefully), people and new patches
When: 10.6. 13:00
Where: Tuira’s beach

Alkukesäterveisin

Tuomas
Blanko ry:n Tiedottaja