Siirry suoraan sisältöön

Vuoden toinen kesäpiknik 22.7.

In English below!

Hei!

Blankon toinen kesäpiknik järjestetään lauantaina 22.7. kello 13 alkaen Hupisaarilla. Piknikillä on myös mahdollista ostaa Blankon haalarimerkkejä, joten tule siis näkemään Blanko-kavereita ja ostamaan uusia merkkejä. Maksaa voit kortilla ja MobilePaylla. Tapahtumalla on säävaraus.

TLDR:
Mitä: Kesäpiknik 2023 vol 2
Muuta: Kesä (varauksella), ihmisiä ja haalarimerkkejä
Milloin: 22.7. kello 13:00
Missä: Hupisaaret/Ainola, tarkempi lokaatio Blankon Telegram-ryhmässä

———————————————————————-

In English!

Hello!

Blanko’s second summer picnic is held Saturday July 22nd beginning at 13:00, Hupisaaret-area. There is also possibility to buy Blanko’s overall patches, so come and see fellow colleagues and get new patches. You can pay with card or MobilePay. Event might be cancelled if weather is poor.

TLDR:

TLDR:
What: Summerpicnic 2023 vol 2
Else: Summer (hopefully), people and new patches
When: 22.7. 13:00
Where: Hupisaaret/Ainola-park, detailed location is shared on Blanko’s Telegram group

Kesäterveisin

Tuomas
Blanko ry:n Tiedottaja