Siirry suoraan sisältöön

Kesäjuhlat 25.8. Teekkaritalolla

IN ENGLISH BELOW

Morjesta taas pitkästä aikaa!

Olisi aika alkaa siirtymään pikkuhiljaa syksymmän suuntaan ja se meinaa Blankon kesäjuhlia yhdessä Pioco ry:n kanssa. Tule siis tapaamaan alumneja ja kanssaopiskelijoita perjantaina 25.8 Teekkaritalolle klo 18:00 alkaen. Sauna on lämmin ja tämän lisäksi pidetään tietenkin Beer pong- turnaus, niin kaikki pääsevät mukavasti lämmittelemään syksyä varten. Tarjolla on pientä purtavaa, mutta tuttuun tapaan kannattaa itse tuoda omat juotavat ja syötävät matkaan.

TLDR;
Mitä? Kesäjuhlat
Missä? Teekkaritalo
Milloin? 25.8 klo. 18:00
Miksi? Koska kesäjuhlat
Pukukoodi? Vapaa
OPM? OPM X2

IN ENGLISH

Hello there!

Autumn is almost upon us but before starting our studies once again Blanko will join forces with Pioco ry for Blanko’s summer party! The event will be on Friday, 25th of August at Teekkaritalo and the doors will open at 18:00 o’clock. Saunas will be hot and there will also be a beer pong tournament to shake off the rust in prep for the autumn season. Some small snacks will be handed out, but bring your own food and drink if you’re feeling really hungry!

TLDR;
What? Summer party
Where? Teekkaritalo, Kalervontie 7
When? 25.8 18:00 o’clock
Why? Because summer party!
Dress code? Free
BYOB? Bring your own bottle (and towel)

Loppukesäterveisin

Blankon hallitus