Siirry suoraan sisältöön

Fuksigrillaus 29.8. klo 16

In English below!

Heipä hei!

On taas se aika vuodesta, jolloin uudet fuksi saapuvat. Tämän kunniaksi raahataan Blankon grilli ja pressu kiltiksen takapihalle 29.8. ja grilli on kuumana kello 16 alkaen. Tule siis tapaamaan uusia opiskelijoita tuolloin!

Tapahtumalla on säävaraus

TLDR

Mitä: Fuksigrillaus
Missä: Kiltiksen takapiha
Milloin: 29.8. kello 16:00

————————-
In English!

Hello!

It is start of the academic year and new students are arriving. Blanko is organising grilling event for freshmen and old members of Blanko are also welcome. The event is on 29.8. 16:00 at guild room’s backyard. There is weather reservation.

TLDR
What: Grilling event for freshmen (also for others)
When: 29.8. 16:00 ->
Where: Guild’s room backyard

Grillausterveisin,

Blankon hallitus