Siirry suoraan sisältöön

Syksyn opintoasioita

Oikein mukavaa alkanutta lukuvuotta!

Opiskeluiden taas alkaessa myös ohjelmointikerho käynnistyy jälleen. Alkaen 5.9. tiistaisin klo. 16 alkaen kiltahuoneella voi kokoontua koodaamaan tai muuten vaan opiskelemaan/työskentelemään. Paikalla on osaavia mentoreita ohjelmointiin, joten varsinkin kaikille fukseille vahva suositus tulla mukaan!

Lisäksi mainitaan, että kevään ansioitunut opettaja -äänestyksen voitti Antti Juustila. Onneksi olkoon kunnioitettavasta voittoputkesta! Seuraavan kerran palkitaan ansioitunutta opettajaa taas keväällä.

Mukavaa syksyä!

*In English*

As new semester begins, so does the programming club. Starting September 5th every Tuesday at 4 p.m. kiltahuone is the place to gather to study and work together. Skilled mentors are present, so especially freshmen are very welcome to join!

The winner of last spring’s best teacher vote is Antti Juustila. Congratulations for a real winning streak! Next poll is next spring.

Have a nice autumn!

Terveisin
Opintovastaava