Siirry suoraan sisältöön

Legacy50: Blanko ry täyttää 50 vuotta!

Arvoisa Blanko ry:n jäsen,

Oulun yliopiston tietojenkäsittelijöiden kilta Blanko ry juhlistaa puolen vuosisadan taivaltaan tänä syksynä. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme ikimuistoiset vuosijuhlat lauantaina 11.11.2023. Olette lämpimästi tervetulleita juhlimaan tätä merkkivuotta kanssamme. 

Pääjuhlaa vietetään Radisson Blun Toivo-salissa klo 18 alkaen ja jatkoja perinteisesti salaisessa lokaatiossa. Silliaamiainen järjestetään Teekkaritalolla sunnuntaina 12.11.2023.

Illalliskortin hinta on 130 euroa alkoholillisena tai 110 euroa alkoholittomana. Lisäksi on myös mahdollista ostaa kannatusillalliskortti hintaan 150 euroa. Illalliskortti kattaa yhden henkilön tarjoilut pääjuhlaan, jatkoille ja silliaamiaiselle. Avecille hankitaan oma illalliskortti ja sen voi halutessaan ostaa samanaikaisesti oman illalliskortin kanssa.

Yleinen ilmoittautuminen aukeaa 24.9. klo 13.50. Paikat täyttyvät ilmoitautumisjärjestyksessä. Kannattaa olla siis ajoissa liikkeellä.

Ilmoittautumiseen pääset tästä.

Lisätietoja vuosijuhlista löydät osoitteesta legacy50.blanko.fi

Ystävällisin terveisin Blankon hallituksen ja vuosijuhlatoimikunnan puolesta, 

Veera Kiiskilä
Puheenjohtaja