Siirry suoraan sisältöön

Kroketti perjantaina 6.10. klo 17

In English below!
Syksyhän on jo hyvässä vauhdissa, joten luonnollisesti Blankolaisten on aika kokoontua kiltahuoneen takapihalle ottamaan toisistaan mittaa klassisen pihapelin eli kroketin nimissä! Voittajatiimit palkitaan, joten paikalle kannattaa tulla pelaamaan vaikka lajia ei olisi aiemmin kokeillutkaan. Ja paikalle voi tulla vaikka ei pelaisikaan, sillä kroketti on oiva tilaisuus tutustua nuorempiin ja vanhempiin kiltalaisiin.

Kroketissa pelataan joukkueina pienimuotoisella radalla, joka pystytetään kiltahuoneen ”takapihalle”. Olethan ajoissa paikalla, sillä joukkue ja sen pelaajat tulee ilmoittaa päätuomarille kello 17:30 mennessä! Pelit aloitetaan kello 17:30 jälkeen. Turnauksen alkamisen jälkeen ei ole enää mahdollista ilmoittautua. Joukkueen suositeltu koko on 3-5 henkilöä, joista 3 pelaa kerrallaan

Tapahtumassa tulee noudattaa Blankon turvallisemman tilan periaatteita. Niihin voit tutustua täällä: blanko.fi/kilta/blanko-ry-turvallisemman-tilan-periaatteet/

TL;DR:
Mitä: Blankon kroketti
Missä: Kiltahuoneen ”takapiha”, K2-oven läheisyydessä
Milloin: 6.10. kello 17:00
Fuksipisteet: Kroketti 100p, Kilpailun voittaminen 100p
Muuta: OPM

Blanko’s traditional event Kroketti is back again! It’s time to see who’s the best of the best. Bring your team of 3-5 people with you and come play on Friday 6th of October. You can also just come cheer on your friends if you don’t feel like playing. Kroketti is a good event to also just get to know all your fellow students.
During the event we play croquet on a small course that is going to be located near our guild room in the yard. Register your team to our board members at half past 5pm at the latest. There’s also going to be some prizes for winners!

Please do not come to the event if you’re feeling sick!

TL;DR:
What: Blanko’s kroketti
Where: Guild room’s ”backyard”, near door K2
When: 6.10. at 17.00
Other: BYOB

Syksyisin terveisin,
Tapahtumavastaava