Siirry suoraan sisältöön

Blankon ja OTiTin peli-ilta 15.11. klo 17

In English below!

Kaipaatko poikkitieteellistä piristystä marraskuun pimeneviin päiviin? Suuntaa Blankon ja OTiTin yhteiseen peli-iltaan! Peli-ilta järjestetään keskiviikkona 15.11. klo 17 alkaen luokassa PR104. Käytettävissä on Blankon ja OTiTin lautapelejä joiden lisäksi voit tuoda myös omia pelejäsi.

TL;DR:
Mikä: Blankon ja OTiTin peli-ilta
Missä: PR104
Milloin: keskiviikkona 15.11. klo 17 alkaen

Are you longing for some interdisciplinary fun in the darkening days of November? Head to Blanko and OTiT’s game night! The game night will be held on 15.11. starting at 5 pm in class PR104! Board games from Blanko and OTiT are available. You can also bring your own games!

TL;DR:
What: Blanko and OTiT’s game night
Where: PR104
When: Wednesday 15.11. from 5 pm

Peliterveisin
Kulttuuritiimi